Paaspop

Lovebirds op Paaspop

  1. Nieuwschevron right
  2. Lovebirds op Paaspop

Het eitje voor hun liefde werd jaren geleden gelegd op Paaspop. Lieselotte leerde Koen kennen, maar helaas werd het niks. Totdat Lieselotte kaartjes won voor Paaspop 2015...

Lieselotte Pennings leerde op Paaspop 2012 Koen Smink kennen. Het hele weekend brachten ze samen door. Zo gaat dat op festivals. Eén probleempje: Koen had een vriendin. De twee vonden elkaar leuk, maar toch werd het niks. Het contact verwaterde. Tot een tijdje geleden.

Samen naar Paaspop

Lieselotte moet een gigantische geluksdag hebben gehad, want ze won bij 3FM kaartjes voor Paaspop 2015. Nou kun je dat inderdaad een geluksdag noemen, maar een gigantische geluksdag? Dat zeggen we niet zonder reden. Lieselotte stuurde meteen een berichtje aan haar Paaspop-buddy Koen. En toen gebeurde het. De twee raakten weer aan de praat en kregen weer gevoelens voor elkaar. Gelukkig waren ze allebei weer single, en zo ontstond er een relatie. Het is net een sprookje, zo mooi!

Tijdens Paaspop zocht Wijnand de lovebirds nog even op.

Paaspop-koppeltjes

Liefde op festivals. Je ontkomt er niet aan. Muziek, lekker weer (oké, meestal dan), drank en vooral heel veel mensen. Dat vraagt nou eenmaal om een beetje romantiek. Lieselotte en Koen zijn dus zeker niet de enige lovebirds op Paaspop. Wij gingen op zoek naar andere Paaspop-koppeltjes.

Anke en Roel

"Vinkel is het mooiste plaatsje van Nederland". Daar kwam het gesprek wel een beetje op neer. Dit stelletje had een lege hangmat gevonden en zich er -met gevaar voor eigen leven- ingepropt. Aan beide kanten een flinke modderpoel, dus voorzichtig balancerend lagen ze daar. Om hun heen vielen de hangmatten met bosjes naar beneden, maar Anke en Roel hadden de goede hangmat uitgezocht. Vorig jaar waren ze samen voor het eerst op Paaspop. "Paaspop is een beetje een groot buurtfeest". Aangezien de twee beide uit de buurt komen en ongeveer iedereen op het festival kennen, moeten ze ook naar Paaspop. Dat is zeker niet erg, want het is heerlijk relaxed en vooral gezellig. Dat geloven we graag, zo samen in die knusse hangmat.

Christa en Marc

Dit Nijmeegse koppeltje zat samen op de grond, op een rustig plekje van het festival. Eigenlijk te wachten tot de techno-deuntjes zouden beginnen, want daar kwamen ze voor. "Dat Anouk speelt, ja, leuk voor haar. Daar komen wij niet voor." De grote podia zijn van hun lijstje geschrapt, want eigenlijk is het stelletje op Paaspop voor Ti Ta Techno. Het is dan ook de eerste keer dat ze Paaspop bezoeken. Normaal gaan ze naar dance-feesten. Toch valt Paaspop zeker niet tegen. De twee hebben het enorm naar hun zin op het festival. "Het publiek is erg gemengd, van alle leeftijden en heel gezellig". Iedereen op het festival lijkt het hier mee eens, we horen niet anders!

Lara en Sjors

Tussen de modder hebben deze lovebirds nog een paar sprietjes gras kunnen vinden. Perfect om te gaan zitten, van elkaar te genieten en het volk op Paaspop te bekijken. Sjors heeft een aantal jaren geleden gewerkt op Paaspop. Nu werd het tijd om zelf als bezoeker te gaan. Lara moest natuurlijk mee, dus bezoeken ze dit festival nu samen voor de eerste keer. Hun liefde is nog pril, ze zijn nog niet heel lang samen. "Ik heb haar vast voorbereid, want ze moet zeker mee naar meer festivals, hoor!", aldus Sjors. Zo te zien is dat geen probleem, ze vermaken zich prima hier! Over de vraag wat hun leukste Paaspop-moment is samen, werd er veel getwijfeld. "We zijn hier maar één dag en zijn er pas net. Hopelijk moet dat leukste moment nog komen!". Prima antwoord hoor, Lara!

Heb jij jouw grote liefde ook op een festival leren kennen? Wij zijn benieuwd naar jullie verhaal! Laat het ons weten via de 3FM-app.

Ster advertentie
Ster advertentie