Paaspop

Mister and Mississippi live op Paaspop

  1. Nieuwschevron right
  2. Mister and Mississippi live op Paaspop

3FM Serious Talent Mister and Mississippi stond live op Paaspop en in de 3FM studio!

De dame en heren van Mister and Mississippi zijn nog helemaal niet zo lang bezig, maar ze zijn nu al bijna niet meer weg te denken uit het muzikale landschap. En de band is echt overal! Dus ook op Paaspop. Tijdens het Brabantse festival stonden ze live op het podium, kwamen ze langs in de 3FM studio bij en speelden ze voor Timur en Ramon ook nog even een akoestisch nummer.

Mister and Mississippi genomineerd voor 3FM Serious Talent Award

Mister and Mississippi kwam zaterdag 30 maart langs bij Coen en Sander in de studio op Paaspop. Diezelfde avond werd de winnaar van de 3FM Serious Talent Award bekendgemaakt. Mister and Mississippi was ook genomineerd en bespraken met Coen en Sander hun winkansen. Om de twee DJ's over te halen speelden ze ook nog even 'Nemo Nobody' een van de nummers van hun debuutalbum. Beluister het gesprek en het nummer hier terug:

Mister and Mississippi akoestisch op Paaspop

Helaas greep Mister and Mississippi net naast de 3FM Serious Talent Award, maar dat namen ze erg sportief op. Timur en Ramon liepen de bandleden zondag 31 maart backstage op Paaspop "heel toevallig" tegen het lijf. De vier muzikanten hadden vreemd genoeg allemaal een instrument bij zich en ze speelden ter plekke ook nog even 'Bon Vivant'!

Foto's Mister and Mississippi op Paaspop

Ster advertentie
Ster advertentie