Paaspop

Eerste namen Paaspop 2013 bekend

  1. Nieuwschevron right
  2. Eerste namen Paaspop 2013 bekend

De eerste namen voor Paaspop 2013 zijn al bekend. Onder andere The Gaslight Anthem, Douwe Bob en Will And The People treden op.

De winter moet nog beginnen, maar de organisatie van Paaspop is alweer volop bezig met de voorbereidingen van een nieuwe editie Paaspop. De eerste namen zijn inmiddels al bekend!

Eerste namen Paaspop 2013

De organisatie van Paaspop heeft bekendgemaakt dat onder andere The Gaslight Anthem, Douwe Bob, Blaudzun, Barry Hay Flying V Formation, Moke, Gui Boratto, Anne Soldaat, Will And The People, La Pegatina en Jandino Asporaat de aankomende editie op het podium staan. Paaspop vindt in 2013 van vrijdag 29 tot en met zondag 31 maart plaats op De Molenheide in Schijndel.

Paaspop Early Bird-actie

Wil jij Paaspop volgend jaar niet missen? De Early Bird-actie gaat zaterdag 1 december van start en eindigt op zaterdag 5 januari 2013. Koop je in die periode een kaartje? Dan krijg je het ticket voor een lagere prijs. De tickets voor 3 dagen of tickets voor 3 dagen + camping zijn verkrijgbaar tijdens de Early Bird-actie.

Paaspop Young & Free-tickets

Paaspop heeft nog een mooie actie! Jongere muziekliefhebbers met een kleiner budget kunnen een Young & Free-ticket kopen. Deze tickets zijn dan ook alléén beschikbaar voor bezoekers die 16 of 17 jaar oud zijn op 29 maart 2013. De Young & Free-tickets zijn dezelfde als de reguliere kaartjes maar dan met een aanzienlijke korting bovenop de toch al gereduceerde Early Bird-prijs. Hoe duur de tickets precies gaan worden maakt de organisatie van Paaspop binnenkort bekend.

Ster advertentie
Ster advertentie