Paaspop

Alle optredens in de 3FM-studio op Paaspop zaterdag

  1. Nieuwschevron right
  2. Alle optredens in de 3FM-studio op Paaspop zaterdag

3FM is op Paaspop. Naast alle muziek die we draaien komt er ook elk uur een artiest live spelen in de studio. Onder andere Sue The Night, PollyAnna, The Indien, John Coffey en Emil Landman waren van de partij.

(Fotograaf: Ben Houdijk)

Wat er zo leuk is aan een festival? De sfeer, je vrienden, de verschillende eettentjes, maar natuurlijk het allerbelangrijkst: de live-muziek! Maar wat als je een artiest niet kunt gaan zien omdat je, doe eens gek, moet werken in de 3FM-studio? Dan nodig je ze toch gewoon lekker daar uit? Frank, Annemieke, Rámon en Herman kregen daarom bezoek van hun favoriete Paaspop-artiesten.

Emil Landman zou een goede Jezus zijn

Emil Landman kreeg van Rámon een aantal Paasvragen voorgeschoteld. Wellicht had Emil het een paar millennia geleden ook goed gedaan, want hij heeft een gat in z'n hand én hij heeft veel volgers. Dat klinkt veelbelovend! Maar waarschijnlijk troeft hij Jezus wel af als het gaat om zangkwaliteiten. Hij zong in de 3FM-studio zijn nummer 'With You'.

Emil Landman - 'With You'

John Coffey signeert piemels

De mannen van John Coffey hadden nog even tijd gemaakt in hun drukke internationale schema. Binnenkort staan ze namelijk op menig Europees festival. Maar voordat ze naar het buitenland vertrekken mochten ze bij Annemieke nog even een akoestisch setje spelen. En dat hadden ze nog maar één keer eerder gedaan. Wat ze ook al eens gedaan hadden was een penis signeren. Maar of daar een tweede keer bij komt is nog maar de vraag.

John Coffey gaat akoestisch

The Indien slobberde het publiek op

Paaspop is een van de leukste festivals. Het publiek was leuk, de sfeer was goed en The Indien slobberde het publiek helemaal op. Naar eigen zeggen. Casper kreeg tijdens het interview door Annemieke ook nog even een hele moeilijke vraag voor zijn kiezen. Zijn antwoord op "wat is de beste uitvinding ooit", was dan ook niet iets wat je direct zou verwachten...

The Indien - 'Done'

Sue The Night en PollyAnna zitten vol liefde

Frank kreeg twee dames op bezoek. Sue The Night en PollyAnna hadden beiden een geweldige show gehad op Paaspop en deden dat beiden nog even dunnetjes over in de 3FM-studio.

Sue The Night - 'Top Of Mind'

Frank houdt van hartjes. En Liefde. Met een hoofdletter L. PollyAnna en Sue The Night hadden gelukkig ook veel liefde voor Paaspop. PollyAnna: "Er hangt een bijzondere sfeer op een festival. Als ze blijven hangen voor jou dan is dat een heel fijn gevoel."

PollyAnna - 'Far Away'

Ster advertentie
Ster advertentie