Paaspop

3FM live vanaf Paaspop

  1. Nieuwschevron right
  2. 3FM live vanaf Paaspop

Pasen was nog fleuriger dit jaar, want 3FM was zaterdag en zondag te vinden op Paaspop! Incl. de Serious Talent Award uitreiking

Onder de rook van Eindhoven ligt het altijd gezellige Schijndel, waar Paaspop zijn tenten jaarlijks opslaat en de paasdagen nog feestelijker maakt. Dit jaar was 3FM er voor het eerst bij om verslag te doen van een van de grootste festivals die Nederland rijk is.

>> Naar de site van Paaspop
>> Bekijk hier de hele line-up

3FM vanaf Paaspop in Schijndel

Eric Corton maakte zaterdag van 18:00 tot 20:00 speciale editie van That's Live, gegoten in een (chocolade)festivaljasje. Samen met Sander Guis, die als razende reporter over het veld ging, deed hij o.a. verslag van de uitreiking van de 3FM Serious Talent Award.

>> Meer daarover vind je hier

Na That's Live ging Eric nog even door in de festivalstudio tijdens 3FM Live vanaf Paaspop, van 20:00 tot 22:00 uur.

Ook op zondag dompelden we je onder in festivalsferen, want vanaf 15:00 tot 18:00 uur was Bart Arens in de weer op Paaspop, waarna Sander Guis de laatste uren voor zijn rekening nam tot 20:00 uur.

3VOOR12 verslaat het festival

Er werd veel opgetreden door bands en DJ's op diverse podia. Vandaar dat 3VOOR12 een aantal verslaggevers de wei in heeft gestuurd om verslag te doen van het festival.

>> Naar de site van 3VOOR12

Ster advertentie
Ster advertentie