Paaspop

Nieuwe namen en Early Bird-actie Paaspop

  1. Nieuwschevron right
  2. Nieuwe namen en Early Bird-actie Paaspop

Ook Guus Meeuwis en Kane zijn te bewonderen op Paaspop 2012. Komende zaterdag kunnen de vroege vogels al een kaartje kopen voor het festival.

Terwijl Sinterklaas en zijn Pieten nog maar net naar Spanje zijn vertrokken, zijn de kerstbomen alweer opgetuigd. Dat is leuk en aardig, maar tijdens deze donkere dagen kijken de echte festivalgangers liever uit naar het volgende feest: Pasen. En dat is zeker geen schande.

Guus Meeuwis en Kane op Paaspop 2012

Want tijdens het Paasweekend op 6, 7 en 8 april, is het weer tijd voor een weekend vol goede muziek op Paaspop 2012. De eerste 14 acts zijn in november al bekendgemaakt. En de organisatie maakte vrijdag (2 december) een nieuwe rits namen bekend. Zo zijn niemand minder dan Guus Meeuwis en de Haagse rockers van Kane op vrijdag 6 april te bewonderen op de Main Stage.

Ook Funkermann en Erick E op Paaspop 2012

Daarnaast zijn elektroband Nobody Beats The Drum 333, brass band De Flowfabriek, catchy band WIll And The People, metalband Karma To Burn en de DJ's Bingo Players, Funkerman en Erick E aan het nu al spraakmakende programma van Paaspop 2012 toegevoegd.

Early Bird-actie start aanstaande zaterdag

Voor hen die niet kunnen wachten tot Pasen, hebben we goed nieuws. Pas je lijstje voor de Kerstman maar aan, want aanstaande zaterdag (10 december) is dé startdag van de Early Bird-actie voor Paaspop 2012. Zowel losse tickets voor enkel de vrijdag als tickets voor alle drie de dagen zijn vanaf die dag tot en met 7 januari 2012 tegen een speciale gereduceerde prijs te koop.

Dus zet in je agenda: Zaterdag 10 december start kaartverkoop Early Bird-actie Paaspop 2012.

>> Eerste namen Paaspop 2012 bekend
>> Bekijk de line up tot nu toe voor Paaspop 2012

Ster advertentie
Ster advertentie