Paaspop

8 redenen waarom Paaspop de bom is

  1. Nieuwschevron right
  2. 8 redenen waarom Paaspop de bom is

Paaspop opent vrijdag zijn kleurrijke deuren en trapt daarmee officieel het festivalseizoen af. Hieronder acht redenen waarom Paaspop de bom is. Of de shit. Of gewoon heel erg leuk. Maar dan ook écht héél erg leuk.

1. Het festivalseizoen is officieel geopend

Whoehoe! Het eerste festival van het jaar is een feit. Geen saaie familiebezoekjes of andere verplichtingen dit weekend, want jij bent op Paaspop. En dan heb je iedereen laten weten. Dit weekend is helemaal van jou.

2. Je kan je tent eindelijk weer van zolder halen

Paaspop geeft je de kans om eindelijk je tent weer van zolder te halen en, heel belangrijk, te testen! Is 'ie nog waterdicht? Zijn de tentstokken compleet? Werken de ritsen nog? Is 'ie schimmelvrij? En heb je genoeg haringen? Heel belangrijk, want het kan best hard waaien in Nederland...

3. Je mag eindelijk weer drie dagen lang chillaxen

Lekker met je vrienden hangen voor de tent. Klapstoeltje erbij, lauw biertje, een wit bolletje met zweterige muffe kaas... Het leven is mooi. En op de camping van Paaspop bof je extra, want de organisatie heeft allerlei leukigheid gefixt. Zo kun je silent disco-en, een filmpje pakken en jezelf (of iemand anders) opwarmen bij het kampvuur.

4. Je kan eindelijk je festivaloutfit uitproberen

Je festivalpakje ligt misschien al wel klaar. Goed moment om 'm te testen. Zit 'ie lekker? Is 'ie fashionable enough? En een beetje praktisch? Niet onbelangrijk.

4. Je geniet weer van HEEL veel optredens

O ja, muziek! Je zou het haast vergeten op een festival ;-) Paaspop heeft een superlekkere line-up. Tip: schrijf op wie je allemaal wilt zien voordat je je volgiet en niet meer weet wat achter en voor is.

5. Je mag weer urenlang achter elkaar dansen

Finally! Je kan weer ongegeneerd uit je plaat gaan. En dat drie dagen lang! Lang leve de festivals. Lang leve Paaspop!

6. Je ontdekt nieuwe muziek

Nieuwe muziek ontdek je natuurlijk op 3FM, maar zéker ook op festivals, want hoe vaak komt het wel niet voor dat je ergens bent beland waarvan je denkt: okay, this is pretty cool! Check juist in de line-up ook de dingen die je niet kent.

7. Je ontdekt je lievelingsdrankje van dit seizoen

Wordt het bier, water, gin tonic, een veel te dure cocktail of gewoon cola? Omdat Paaspop het eerste grote festival is van het seizoen, is dit hét moment om het uit te testen. Maar let op: drink met mate.

8. Alle eet-regels gaan overboord

Yes, eindelijk weer een weekend lang ongegeneerd patat en hamburgers eten. 's ochtends, 's middags en 's avonds, there are NO rules this weekend! Paaspop heeft een uitgebreide food line-up. Indonesisch, frozen yoghurt, omeletten in alle soorten en maten, verse pasta, ze hebben het allemaal.

3FM op Paaspop 2017

3FM is vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 april op Paaspop. On Stage zendt elke avond live uit van 19:00 tot 22:0 uur. Vrijdag spelen Kraantje Pappie en Navarone in de studio. Zaterdag spelen Louis Berry, Bartek en The Amazones. En zondag spelen Crystal Fighters. Je kijkt live mee via 3fm.nl/live.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie