Remix brengt Mike Posner op #1 in Mega Top 50

  1. Nieuwschevron right
  2. Remix brengt Mike Posner op #1 in Mega Top 50
‘I Took A Pill In Ibiza’ van Mike Posner is de nieuwe nummer 1 in de Mega Top 50. De Seeb-remix blijft daarmee een andere mix net voor.
Het is wat met die remixen. De afgelopen twee weken gingen Major Lazer & Nyla aan kop in de Mega Top 50 met ‘Light It Up’. Niet met de originele versie, maar met toevoeging van Fuse ODG, die er wat extra beats en koperblazers bijzette.
Een andere remix vinden we deze week op 2. Het Nederlandse duo Falco van den Aker en Bob van Ratingen maakte onder de naam Deepend een nieuwe versie van ‘Catch & Release’ van Matt Simons. Die deephouse-remix klimt in de zesde week notering van 6 naar 2.

Noorse duo SeeB

Ook zes weken genoteerd is ‘I Took A Pill In Ibiza’ van Mike Posner. En die track klimt deze week van 3 naar 1 in de Mega Top 50. En ook dat is niet de originele versie van het nummer. Het Noorse duo SeeB bestaat uit Espen Berg en Simen Eriksrud en maakte afgelopen jaar een house remix van Posner’s albumtrack. Die originele versie had overigens zomaar van Passenger kunnen zijn. Check de eerste versie van ‘I Took A Pill In Ibiza’ hier.

Tweede notering

Terwijl de mannen van SeeB hun debuut maken in de Mega Top 50, kennen we Mike Posner al van een aantal jaar geleden. De Amerikaanse singer-songwriter scoorde in 2010 met ‘Cooler Than Me’ de 3FM Megahit, stond achttien weken in de lijst en bereikte de twintigste positie.
Met zijn tweede single, vijf en een half jaar na zijn debuut, doet hij het dus stukken beter. De SeeB-remix van ‘I Took A Pill In Ibiza’ is de nieuwe nummer 1 in de Mega Top 50.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie