Handsome Poets hoogste nieuwe op #34

  1. Nieuwschevron right
  2. Handsome Poets hoogste nieuwe op #34

Het nummer “Sky on fire” hoor je dagelijks voorbij komen op tv als officieel anthem van de uitzendingen van de Olympische Spelen bij de NOS.

Geen wonder dus dat het nummer nu terugkeert op #34. Inderdaad: terugkeert, want “Sky on fire” stond in mei en juni ook al in de Mega Top 50. Toen werd het echter geen succes en kwam het nummer niet hoger dan plaats #45. Nu “Sky on fire” echter dag na dag wordt gebruikt tijdens het overzicht van de hoogtepunten van de Olympics wordt het nummer opnieuw populair; zeker als er een medaille te vieren valt voor Nederland!

Op de slotavond van de Olympische Spelen is het helemaal feest voor de Handsome Poets, want dan staan ze in Londen naast Mart Smeets in de studio om het nummer live te spelen. Hopelijk voor de Poets en voor Nederland regent het nog wat medailles, dan kan het wel eens een legendarische uitzending worden.

De Handsome Poets lossen overigens in de Mega Top 50 deze week Muse af, die met “Survival” het officiële internationale anthem hebben van de Olympische Spelen. Opvallend genoeg verdwijnt “Survival” deze week al weer uit de lijst, terwijl de Spelen nog in volle gang zijn. Muse kwam in vijf weken Mega Top 50 tot plaats #13.

Ster advertentie
Ster advertentie