Passenger terug op #1, Laura & Tom hoogste nieuwe

  1. Nieuwschevron right
  2. Passenger terug op #1, Laura & Tom hoogste nieuwe

De Brit Passenger stond al drie weken op #1 in de Mega Top 50 met "Let Her Go", maar de afgelopen twee weken moest hij Sandra van Nieuwland voor laten gaan. Deze week komt daar verandering in want hij keert terug op de bovenste positie! De hoogste nieuwe van deze week is het themalied van 3FM Serious Request 2012.

Sandra van Nieuwland stapelde de afgelopen weken record op record in de Mega Top 50. Zo kwam ze twee weken achter elkaar op #1 binnen, iets dat geen andere artiest ooit presteerde. Ook deze week pakt ze een record door met haar vier singles achter elkaar te staan in de lijst. Ze staat echter op de nummers 11 t/m 14 en niet op 1 t/m 4.

Nadat Sandra van Nieuwland de koppositie in de Mega Top 50 overnam, bezette Passenger de tweede positie op de lijst. Hij wachtte op zijn kans om de bovenste plek weer te kunnen grijpen en deze week is het zover. "Let Her Go" is voor de vierde week de populairste single van Nederland.

De hoogste nieuwe van deze week komt op naam van Laura Jansen en Tom Chaplin van Keane. Zij maakten het themanummer van 3FM Serious Request 2012 en komen daarmee binnen op #8. Meer over de nieuwe binnenkomers lees je hier.

Ster advertentie
Ster advertentie