Tongen met Toute Tieleman

  1. Nieuwschevron right
  2. Tongen met Toute Tieleman

25 juni gaat de film 'Prins' in première. Een verhaal over liefde, vriendschap en de eerste kus!

Prins is de film die VICE samen met 100% Halal maakte en we naar eigen zeggen "een supervette film is geworden met tieners, wapens, drugs en paarse Lamborghini's." Vanmiddag belt Tamar met de hoofdrolspeler om te praten over de film, maar vooral ook zijn eerste kus!

Jouw eerste zoen

Weet jij het nog? Het moment dat je voor het eerste buiten de discotheek met iemand stond te zoenen? Of was het ergens in een schuurtje, op de bank bij je ouders, op het strand of achter in het fietsenhok? Tamar heeft de man achter haar eerste zoen opgespoord een gaat hem vanmiddag bellen om te zien of de indruk die het op haar heeft achtergelaten wederzijds was.

Ontdek jouw Tong Song

Om je muzikaal terug te brengen in het moment van je eerste kus heeft VICE de app 'Tong Song' ontwikkelt.
Op www.tongsong.nl kun je heel eenvoudig aangeven wanneer jouw eerste tong zoen plaats vond en laat de site je met 1 klik horen wat waarschijnlijk jouw achtergrond muziek was.

Prins - de Film

De film vertelt het verhaal van Ayoub die tot over zijn oren verliefd op Laura. Helaas is Laura al bezet. Terwijl hij op verschillende manieren probeert haar hart te veroveren, komt hij Kalpa tegen – een zware crimineel met een paarse Lamborghini Diablo. Door Kalpa’s invloed begint Ayoubs wereld uit elkaar te vallen: zijn vrienden vermijden hem, zijn moeder zet hem het huis uit en zijn zus wil hem niet meer zien. Zijn vader is vanwege ernstige drugsproblemen niet in staat hem te helpen. Ayoub moet een man worden om zijn problemen op te kunnen lossen en uiteindelijk komt hij voor de ultieme keuze te staan: de liefde of de criminaliteit.
Prins is vanaf 25 juni te zien in de bioscoop.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.


Ster advertentie
Ster advertentie