De St. Paul mixtape van 24 mei 2012

  1. Nieuwschevron right
  2. De St. Paul mixtape van 24 mei 2012

Check de gloednieuwe mixtape van huis-DJ St. Paul!

De tracklist:

The Heavy - 'What Makes A Good Man'
Joan Jett & The Blackhearts - 'I Love Rock 'n Roll'
Mikal Cronin - 'Apathy'
Jake Bugg - 'Lightning Bolt'
3FM Sweep
Major Lazer ft Amber Coffman - 'Get Free'
Netsky - 'Come Alive'
Mensah - 'Quad Bikes (Delta Heavy Remix)'
Shitdisco - 'Reactor Party'

St. Paul verklaart zijn mix:

"The Heavy! Daar zijn ze weer. Dank de heer. Leuke single en door het huidige succes van soul/rock bands als Alabama Shakes, Jack White en The Black Keys heeft het ook nog eens meer kans van slagen, fijn fijn.
Even een gezelligheidsstatement met Joan Jett om jullie klaar te stomen voor Mikal Cronin en Jake Bugg. Allebei piepjong en allebei super getalenteerd in het maken van drie-minuten-pop-songs, het format waar je mij voor wakker mag maken all day and all of the night.

Producers Diplo en Switch of te wel Major Lazer hebben zowaar het zomerbriesje van 2012 gemaakt. Even geen beukestijn, maar gewoon een heel mooi liedje met de zangeres van The Dirty Projectors. Netsky pakt het wat minder subtiel aan. Netsky wil juist scoren. Ook in de clip presenteert de drum 'n bass/ dubstep producer zich ineens als de nieuwe superster. Niet zo goed als zijn eerdere producties, maar zeker een hit in wording is het aanstekelijke Come Alive. Dan een held van me als het op dubstep aankomt, Mensah. Hij stond onlangs voor een handje vol mensen in Utrecht. Dat het er maar snel veel meer moge worden. Het slotakkoord is voor een vergeten one hit wonder die ik de laatste tijd weer vaak draai. Eerste hulp op de dansvloer wanneer Shitdisco opstaat, lijkt me geen overbodige luxe.

Enjoy!!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Beluister de mix:

Ster advertentie
Ster advertentie