Video: STL met Soul Sister Dance Revolution

  1. Nieuwschevron right
  2. Video: STL met Soul Sister Dance Revolution

Donderdag 8 november was er een nieuwe Serious Talent Live en wel met Soul Sister Dance Revolution!

Het gaat heel lekker met Soul Sister Dance Revolution. Ze zijn bestempeld met de titel 3FM Serious Talent én hebben de Haagse Popprijs voor 'Aanstormend Talent' in ontvangst mogen nemen!

Soul Sister Dance Revolution op Noorderslag

Ik mocht ze ook nog eens vertellen dat ze op het showcasefestival Noorderslag staan, dat begin van 2013 in Groningen gehouden wordt. Ze mogen zich daar samen met andere veelbelovende Nederlandse bands aan het publiek en aan de belangrijke mensen van de muziekindustrie presenteren. Een van die andere talentvolle bands, oud-3FM Serious Talent Sunday Sun, verraste ik eerder deze week al met het goede nieuws!

Soul Sister Dance Revolution live

Dit najaar zal de band als support act van DI-RECT tijdens de Time Will Heal Our Senses-clubtour het hele land door toeren, maar eerst kwamen ze 8 november nog naar MetMichiel. Ze speelden de single 'Hold The Line', waarmee ze de 3FM Serious Talent titel veroverden, en ze deden een vet muzikaal eerbetoon aan een van hun helden. Bekijk de beelden onder aan het bericht!

Eerbetoon aan Cage the Elephant

Soul Sister Dance Revolution: "Één liedje kiezen van een held, is nogal een opgave in een band met 5 personen, genoeg klassiekers zijn de revue gepasseerd, van QOTSA tot Beck, tot The Beastie Boys en The Gorrilaz het had allemaal gekund... Uiteindelijk zijn we op een recente track uitgekomen: Shake me Down van Cage the Elephant. Een track van een band die wij gezamenlijk erg tof vinden en die goed past bij wat waar we zelf mee bezig zijn!"

'Hold The Line' live

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Noorderslag nieuws en Cage The Elephant cover

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie