Xavier Rudd met album uit 2012 in Album Top 100

  1. Nieuwschevron right
  2. Xavier Rudd met album uit 2012 in Album Top 100

Weinig nieuws in de Album Top 100 deze week. Wel komt Xavier Rudd de lijst binnen met een album uit 2012!

Voor de zevende week weet Adele alle concurrentie voor te blijven is 25 nog steeds de bovenste beste in de Album Top 100. De echte concurrentie zou wel eens kunnen komen van Blackstar, het 25e studioalbum dat vrijdag is uitgekomen van de jarige (69!) David Robert Jones, ofwel David Bowie.

Xavier Rudd hoogste nieuwe

Een heel stuk lager, op 79 om precies te zijn, is Xavier Rudd de hoogste binnenkomer deze week. Spirit Bird is een album uit 2012 van deze Australische multi-instrumentalist. Het album scoort dankzij het nummer ‘Follow The Sun’, dat nu in de remix van Time Square een hit wordt.
Daarnaast is de originele versie van 'Follow The Sun' te horen in een commercial van een Nederlands reisbureau. En zoals dat tegenwoordig zo vaak gaat, wordt het nummer opgezocht en meteen gedownload of gestreamd. Vooral daardoor komt Rudd deze week met zijn vier jaar oude album Spirit Bird de Album Top 100 binnen.

Andere binnenkomers

Onderin de Album Top 100 zit enige beweging, want daar komen de volgende albums binnen:

#88 Bryson Tiller: Trapsoul

Trapsoul is het debuutalbum van de Amerikaanse r&b liedjeszanger/rapper Bryson Djuan Tiller.

#92 Jochem Myjer: Even Geduld Aub!

Even Geduld AUB is de registratie van het vijfde theaterprogramma van Jochem Myjer, opgenomen op 25 en 26 april 2015 in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Op nieuwjaarsdag was deze show te zien op tv

#93 Kid Ink: Summer In The Winter

Kid Ink, pseudoniem van Brian Todd Collins uit Los Angeles, begint het jaar goed. Voor het derde jaar scoort hij met een album. In 2014 met My Own Lane (#61), vorig jaar met Full Speed (#72) en nu met Summer In The Winter. Alleen als je naar de noteringen kijkt, loopt het volgend jaar slecht met hem af …
De Megaman
Mega Top 50 albumspecialist

Meer achtergronden bij de hits vind je wekelijks op de-megaman.blogspot.nl.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie