Nominatie Kensington en Chef'Special voor EMA's

  1. Nieuwschevron right
  2. Nominatie Kensington en Chef'Special voor EMA's

Voormalig 3FM Serious Talents Kensington en Chef'Special zijn genomineerd voor een MTV award in de categorie 'best dutch act'. Ze nemen het onder andere op tegen twee dj's.

Chef'Special en Kensington zijn twee van de vijf nominaties. De bands nemen het op tegen dj's Martin Garrix en Hardwell. De Utrechtse band Kensington ging vorig jaar al met de award aan de haal. Chef'Special was in 2012 al genomineerd, maar de band uit Haarlem moest toen de eer laten aan dj Afrojack.

#nominate

De vijfde artiest die meedingt voor de award wordt gekozen via de social media. De artiest met de meeste stemmen op Twitter wordt uiteindelijk de laatste genomineerde. Wel heeft MTV vijf namen achtergelaten waar je tussen kunt kiezen: Jett Rebel, Kraantje Pappie, Dotan, Mr Probz en Yellow Claw. Via hashtag #nominate en daar achter de naam van de artiest kan gestemd worden.

Ruimte voor een nieuwe prijs

Kensington is in elk geval blij met hun tweede nominatie in twee jaar tijd.

MTV EMA's

Vanaf maandag 16 september kan er gestemd worden op de beste Nederlandse artiest. De winnaars worden op zondag 9 november bekend gemaakt tijdens de MTV European Music Awards. Dit jaar vindt het festijn plaats in het Schotse Glasgow.
Ster advertentie
Ster advertentie