Win DVD End Of Watch en CD Armin van Buuren

  1. Nieuwschevron right
  2. Win DVD End Of Watch en CD Armin van Buuren

Het is weer tijd om prijzen weg te geven op de website van de Mega Top 50! Welke artiest zie je op de foto? Stuur je antwoord naar megatop50@3fm.nl!

Met je mail kun je hele leuke prijzen verdienen, bijvoorbeeld de DVD van End Of Watch. Het is een misdaaddrama met Jake Gyllenhaal en Michael Peña als twee politieagenten uit Los Angeles die goed bevriend zijn en trefzeker te werk gaan. De jonge politieman Brian Taylor werkt aan een filmproject waarmee hij zowel zijn werk en als zijn privéleven probeert vast te leggen. Samen met zijn collega Mike Zavala vormt hij een ijzersterk duo binnen de politie van Los Angeles. De twee politiemannen nemen hun werk serieus en gaan tot het uiterste om criminelen op te pakken en onschuldige burgers van dienst te zijn. Maar door hun politiewerk worden ze onbewust het doelwit van een levensgevaarlijke drugsbende.

Daarnaast maak je kans op te gekke albums, bijvoorbeeld 'Intense' van Armin van Buuren. Op die cd staat onder andere de hit 'This Is What It Feels Like' die afgelopen week op nummer 4 stond in de Mega Top 50. Daarnaast zitten albums van Paramore en The Babysitters Circus in het pakket.

Ster advertentie
Ster advertentie