Lily Allen - 'Somewhere Only We Know'

  1. Nieuwschevron right
  2. Lily Allen - 'Somewhere Only We Know'

De geruchten zijn waar; Lily Allen heeft de soundtrack van de 2013 kerstcampagne van het grote Britse warenhuis John Lewis gemaakt. Geheel in de traditie heeft de zangeres voor de reclame een liedje van een andere act opgenomen; ze heeft Keane's hit 'Somewhere Only We Know' gecoverd.

De tv-reclame is onderdeel van een enorme kerstcampagne van het warenhuis. De impact op de artiesten die meewerken aan de reclames is groot. Gabrielle Aplin nam afgelopen jaar haar versie van Frankie Goes To Hollywoods hit 'The Power Of Love' op. Dat nummer kwam meteen op nummer 1 binnen in de Britse charts en het betekende de Britse doorbraak van de zangeres. Er wordt dan ook verwacht dat Lily Allen met deze cover de 'Christmas Number One' wordt. Bij onze Britse buren is het een 'big deal' om tijdens de feestdagen op 1 te staan in de hitlijst.

Lily Allen heeft ook een eigen album op de planning staan. In 2014 moet de opvolger van It's Not Me, It's You, dat alweer uit 2009 stamt, uitkomen. Ze hoopt in maart volgend jaar haar comebackalbum uit te kunnen brengen.

Beluister hierboven Lily's versie van Keane's hit en vertel Michiel wat je er van vindt!

Ster advertentie
Ster advertentie