Martijn Krabbé presenteert eenmalig Mega Top 50

  1. Nieuwschevron right
  2. Martijn Krabbé presenteert eenmalig Mega Top 50

Martijn Krabbé keert op 22 september eenmalig terug achter de microfoon bij 3FM. Hij presenteert samen met DJ Bart Arens een speciale aflevering van de Mega Top 50.

De bijzondere aflevering vindt plaats tijdens 90s Request waarin van 21 tot en met 28 september de beste muziek uit de jaren ’90 te horen is. In het begin van dat decennium presenteerde Martijn Krabbé voor de TROS onder andere de Mega Top 50 op 3FM. In de speciale uitzending zullen niet de grootste hits van dit moment gedraaid worden, maar de populairste tracks uit de jaren ’90.

Martijn Krabbé kijkt nu al erg uit naar 22 september. “Ik vind het geweldig om mijn favoriete radioprogramma nog eens te doen! Wat een heerlijke tijd was het begin 90's! Alles ging nog met de stopwatch en op een gegeven moment zelfs op gevoel. Nog steeds zit ik regelmatig in de auto mee te timen vanaf een uur of vijf als ik naar de hitlijst luister."

Martijn Krabbé keert terug op 3FM

Krabbé gaat de Mega Top 50 maken met DJ Bart Arens, die elke zaterdagmiddag het programma presenteert op 3FM. “Het allereerste radioprogramma dat ik luisterde, was de Mega Top 50 op Radio 3 met Daniël Dekker en Martijn Krabbé. Je kunt je voorstellen hoe te gek ik het vind om binnenkort met één van die twee radiohelden samen een programma te maken!”

Martijn Krabbé begon in 1987 bij de TROS, waar hij onder andere de Nationale Hitparade en later de Mega Top 50 presenteerde. In 1995 vertrok hij naar RTL om televisieprogramma’s te maken.

Presentatoren van de Mega Top 50 van weleer

De Mega Top 50 is de meest actuele hitlijst van Nederland die elke zaterdag tussen 15 en 18 uur te horen is bij de TROS op 3FM. Het programma en diens voorgangers werden in het verleden gepresenteerd door onder andere Joost den Draaijer, Felix Meurders, Frits Spits, Ferry Maat, Erik de Zwart, Daniël Dekker, Gijs Staverman en Corné Klijn.

Ster advertentie
Ster advertentie