Zomertijd in het Parallelle Muziekuniversum: de PUP 100

  1. Nieuwschevron right
  2. Zomertijd in het Parallelle Muziekuniversum: de PUP 100

Ferry Maat, Ad Bouman en Leo van der Goot in augustus te horen in de zomereditie van de PUP!

Wekelijks knutselen Rob Stenders en Henk Peeters iedere zondagmiddag tussen 13:00 en 17:00 uur hun eigen Parallelle Universum Parade in elkaar. Echter, de vakantietijd komt eraan, zelfs in het Parallelle Muziekuniversum van Rob en Henk.

Omdat ook zij het dan even wat rustiger aan willen doen, doen de beide heren voor deze keer een beroep op jullie. We roepen jullie hulp in voor vier in de maand augustus geplande tijdreizen van elk zeven uur lang. Op basis van jullie oren van 2014 gaan we op KX Radio in het Parallelle Muziekuniversum vanaf zondag 3 augustus de PUP 100 van achtereenvolgens 1970, 1971, 1972 én 1973 uitzenden. Rob en Henk krijgen hierbij assistentie van Leo van der Goot en Ferry Maat en vaste KX-krachten Hans Hogendoorn, Ad Bouman en Jos van Heerden.


Wat vragen we van jou?

Jouw bijdrage bestaat uit het voor elk jaar uit de circa 250 trackjes samenstellen van je eigen Top 45 (een korter lijstje mag ook); het was tenslotte het tijdperk van de 45-toeren plaatjes. De KX-computer telt de afzonderlijke lijstjes bij elkaar, en voilà: de PUP 100 van KX-luisteraars is geboren!

Klik op onderstaande link om te stemmen:

http://kxradio.3fm.nl/item/pup100/

Natuurlijk willen wij in augustus vier zo representatief mogelijke lijsten uitzenden, daarom ons verzoek om dit bericht te delen met je (muziek)vrienden op Facebook en Twitter en ze op te roepen ook te stemmen.

Als slotakkoord zenden we op 31 augustus de PUP 100 van 1974 uit. Omdat Rob en Henk tegen die tijd genoeg vakantie hebben gehad, stellen ze de lijst van 1974 wél weer zelf samen met o.a. ondersteuning van de rest van bovengenoemd zevental.

Ster advertentie
Ster advertentie