Huiskamerconcert van The Opposites

  1. Nieuwschevron right
  2. Huiskamerconcert van The Opposites

MetMichiel zette maandag 10 december samen met The Opposites live op de radio de boel op stelten in Wijhe bij hoogste bieder Brian!

De complete eethoek moest tijdelijk de deur uit, maar dan heb je ook wat! De huiskamer van brugklasser Brian en zijn vader werd binnen no time omgetoverd tot een radiostudio mét een podium. Vanaf 19:00 stond de hut al vol met feestende vrienden en klasgenoten van Brian. Zelfs nog voor The Opposites binnen waren, ging het dak er al af en zodra Twan en Willen binnenstapten was het een compleet gekkenhuis!

Opbrengst veiling naar 3FM Serious Request

MetMichiel en The Opposites komen natuurlijk niet zo maar naar Wijhe, het is allemaal voor 3FM Serious Request. Alle 2000 én 1 euro's die Brian en zijn pa hebben gelapt voor de uitzending en het concert, gaan naar het bestrijden van babysterfte, de stille ramp waar 3FM dit jaar met Serious Request geld voor inzamelt.

Brian haalt nog meer geld op

Brian zamelde zelfs nog meer geld voor 3FM Serious Request in. Iedere vriend die binnen wilde komen, moest eerst een donatie doen. Zelfs de fotografen van de locale pers die waren toegestroomd, moesten eerst betalen voor ze de drempel over mochten voor hun kiekjes.

De foto's van The Opposites bij Brian

(foto's redactie MetMichiel en Rick Jansen)

De video

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie