Caro Emerald nieuw op #10 in Britse albumlijst

  1. Nieuwschevron right
  2. Caro Emerald nieuw op #10 in Britse albumlijst

Polen, Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland, het zijn zomaar wat landen waar Caro Emerald succes heeft. Nu komt ook Groot-Brittannië erbij want haar album kwam zondag op #10 binnen in de Britse albumlijst!

Aan de andere kant van de Noordzee scoren is vaak een lastige opgave voor Nederlandse artiesten. Maar Caro Emerald is het toch gelukt, want haar album 'Deleted Scenes From The Cutting Room Floor' is de op twee na hoogste nieuwe binnenkomer in de Britse albumlijst van deze week. De cd komt binnen op #10 en staat daarmee hoger dan bijvoorbeeld Fleetwood Mac, Moby en Aloe Blacc.

Groot-Brittannië is niet het enige land waarin 'Deleted Scenes From The Cutting Room Floor' is uitgekomen. Vooral Polen is een succesland voor Caro Emerald, want haar album kwam daar tot #3 en kreeg ook nog eens dubbel platina. De singles "A Night Like This" en "Back It Up" vielen ook in de smaak in Polen, die behaalden respectievelijk de tweede en eerste plaats in de charts. Maar ook in andere landen weet Caro te scoren. In Oostenrijk stond het album op #4, in Duitsland op #6, in Griekenland op #27, in Vlaanderen op #41, in Italië op #50, in Zwitserland op #80 en in Frankrijk op #81.

Ster advertentie
Ster advertentie