Jamie XX is Freakandel Speciaal èn Picturedisc

  1. Nieuwschevron right
  2. Jamie XX is Freakandel Speciaal èn Picturedisc

Hij was al zeer succesvol binnen The XX, maar nu knalt hij ook solo door: Jamie XX!

Hij is begonnen als beatmaker van The XX (Crystallised, Islands), en sinds een aantal jaar is hij ook solo bezig, naast de band. Eerder kon je al de track Girl horen, en ook Loud Places samen met XX zangeres Romy stond op de playlist. Deze week hebben we het album In Colour verkozen tot Picturedisc, en I Know There's Gonna Be (Good Times) tot Freakandel Speciaal!

Freakandel Speciaal: I Know There's Gonna Be (Good Times)
Op de track brengt hij muziek uit 1972 weer terug, hij heeft in de track een sample gebruikt van Good Times van The Persuasions, en combineerde dit met rap van Young Thug. Zomer, biertje, terras of park zijn steekwoorden die bij je op zouden kunnen komen als je deze track hoort!

Picturedisc: In Colour
Het debuutalbum van Jamie XX scoort gelijk goed op KX Radio! Het album kwam vorige week uit, en is nu al verkozen tot picturedisc. Zijn solo carriere begon in 2009, toen hij You've Got The Love van Florence & The Machine remixte. Op zijn nieuwe album In Colour heeft hij onder andere samengewerkt met de zangeres van The XX, Romy, Alicia Keys en Beach Boys zanger Brian Wilson.

Ster advertentie
Ster advertentie