U2 gaat na vier jaar weer touren met nieuw album

  1. Nieuwschevron right
  2. U2 gaat na vier jaar weer touren met nieuw album

U2 gaat in 2015 een tour doen voor hun nieuwe album Songs Of Innocence. Dat bevestigde zanger Bono aan een Brits radiostation.

In een interview met het Britse radiostation Absolute Radio vertelde Bono dat ze binnenkort weer van plan zijn om te gaan touren. “We starten volgend jaar. We gaan proberen om te gaan spelen in de O2 Arena in Londen en op meer van die plaatsen. Er komen meer concerten die binnen zijn dan buiten. We zien wel waar het ons brengt.”

360°

De U2 360° Tour was de laatste tour die de band deed. Van 2009 tot en met 2011 speelde U2 ruim honderd shows in diverse stadions over de hele wereld. De band deed dat toen naar aanleiding van hun album No Line On The Horizon uit 2009.

Gratis album

Begin september gaf U2 in samenwerking met Apple hun nieuwe album Songs Of Innocence gratis weg aan vijfhonderd miljoen iTunes-gebruikers. Apple kreeg veel klachten over de bijzondere release van het nieuwe U2-album en maakte zelfs een speciaal programma waarmee de klanten het album van hun telefoon konden verwijderen.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie