'Fireball' blijft op #1 en is nu Pitbull's grootste hit

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Fireball' blijft op #1 en is nu Pitbull's grootste hit

Pitbull scoort met ‘Fireball’ zijn grootste hit in Nederland. De vakantiehit staat nu voor de vierde week bovenaan in de Mega Top 50.

Pitbull verbetert met 'Fireball' deze week de drie weken koppositie voor ‘I Know You Want Me’ uit 2009. Het kan wel eens spannend gaan worden of daar nog een weekje bij komt, want er is concurrentie op komst. Calvin Harris en John Newman sprinten met ‘Blame’ maar liefst van 25 naar 5 door deze week, dus zij hebben er wel zin in om Pitbull van die eerste plaats te verdrijven. Verderop in de top 10 gaat ook 'All About That Bass' van Meghan Trainor de goede kant op van 18 naar 9, maar daar zit nog wel voldoende afstand tussen.
Intussen begint ‘Fireball’ ook internationaal aan te slaan. Nederland was het eerste land waarin ‘Fireball’ een hit werd en onze hitlijst is de eerste waarin het nummer ook de koppositie wist te bereiken. Inmiddels staat ‘Fireball’ ook in de top 5 in België en wordt het een hitje in Duitsland en Finland. In de Amerikaanse Billboard Hot 100 zijn Pitbull en John Ryan met het nummer ook al op een 46e plaats terug te vinden.
En sinds afgelopen vrijdag heeft 'Fireball' eindelijk ook een videoclip!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie