Angela Moyra - 'Nothing Lasts'

  1. Nieuwschevron right
  2. Angela Moyra - 'Nothing Lasts'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Angela Moyra werd in april 2012 uitgeroepen tot 3FM Serious Talent met haar single 'Timid'. Ze kwam niet veel later naar MetMichiel om de single live te spelen. Die zomer deed ze mee aan het tv-programma De Beste Singer-Songwriter van Nederland. Ze won niet, maar maakte wel veel indruk. In september van 2012 was ze net klaar met de opnames. Michiel was heel benieuwd wat Angela's nieuwe plannen waren en belde haar in de MetMichiel-uitzending. Ze vertelde dat ze met van alles bezig was, maar dat ze eind 2012 naar Amerika zou gaan om aan haar debuutalbum te werken.

Nu, een jaar later, kan Angela vol trots het eerste resultaat hiervan laten horen. 'Nothing Lasts', de eerste single van haar debuutalbum dat ze Fickle, is namelijk net uit. Deze week werd ook bekend dat Angela Moyra op het Songbird festival staat.

Michiel belt donderdagavond weer even met Angela voor alle details over de single en het album! Check hem vast hierboven en laat Michiel hieronder horen wat je er van vindt en welk cijfer jij hem geeft!

Ster advertentie
Ster advertentie