Half Moon Run – 'Full Circle'

  1. Nieuwschevron right
  2. Half Moon Run – 'Full Circle'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Half Moon Run is in Nederland nog geen bekende naam, maar de Lowlandsgangers die zaterdag op tijd op het veld waren en zich in de buurt van de Indiatent bevonden, hebben de band misschien wel al ontdekt. Een van de nummers die er tijdens het Lowlandsoptreden uitsprong, was het liedje 'Full Circle'. Met dit nummer hadden de mannen al een bescheiden hitje in Canada, waar ze vandaan komen. 'Full Circle' komt van het debuutalbum Dark Eyes.

Was je er niet bij op Lowlands maar ben je wel heel benieuwd hoe de Canadezen live klinken? Dan is er goed nieuws. Ze staan 27 oktober in de Melkweg in Amsterdam.

In de UK en Belgie begint de band al langzaam naam te krijgen. En ook een aantal Europese bands heeft ze al opgepikt. Ze zijn een van de favoriete bands van de mannen van Mumford & Sons. Die Britse band vroeg ze eerder dit jaar mee als voorprogramma tijdens hun Europese tour en daarna mocht Half Moon Run shows openen van de Noord-Amerikaanse tour van de IJslandse band Of Monsters and Men.

Check hierboven 'Full Circle' en laat Michiel weten wat je er van vindt. En laat hem ook weten welk cijfer je hem geeft!

Ster advertentie
Ster advertentie