Serious Talent Live met EON

  1. Nieuwschevron right
  2. Serious Talent Live met EON

EON is uitgeroepen tot 3FM Serious Talent. Het vierkoppige collectief was de 11e bij mij te gast voor een Serious Talent Live-sessie!

EON schaart zich in het rijtje alternatieve rockbands als The Killers, Elbow en Mutemath. Nog voor het verschijnen van hun EP Analogue Digital in juni van dit jaar werden de heren uit Utrecht al benoemd tot 3FM Serious Talent. Die felbegeerde titel kregen ze met 'It's Happening'. Die single hoor je dan ook vaker op 3FM voorbij komen.

EON live in MetMichiel

Vincent, Sander, Maarten en Evert kwamen woensdag 11 juli bij mijn in de studio 'It's Happening' live laten horen. En ze deden een muzikaal eerbetoon aan een van hun helden. Ze gingen na heel veel overleg voor The Police.

EON gaat voor The Police - 'So Lonely'

EON over de cover: "De opdracht betekende bijna het einde van EON! Het uitzoeken van een cover bleek lastig omdat elk van ons een andere achtergrond heeft waardoor het zeer moeilijk was een nummer te kiezen die we allemaal als 'inspiratie' cover recht vonden doen. Uiteindelijk is op democratische wijze The Police met 'So Lonely' gekozen en zijn we er vol voor gegaan. Het resultaat hoor je Woensdag :)"

EON live bij MetMichiel: 'It's Happening'

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

EON covert 'So Lonely' van The Police bij MetMichiel

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Luister hieronder de EP Analogue Digital

Ster advertentie
Ster advertentie