Sandra van Nieuwland uit TVOH nieuw op #2

  1. Nieuwschevron right
  2. Sandra van Nieuwland uit TVOH nieuw op #2

The Voice Of Holland begon vorige week aan het derde seizoen en meteen levert het tv-programma een dikke hit op. Sandra van Nieuwland maakte grote indruk met haar cover van Ushers "More" en komt daardoor binnen op #2!

Wie op vrijdagavond niet naar RTL 4 heeft gekeken, zal toch even verbaasd zijn door de Mega Top 50 van deze week. Sandra van Nieuwland nieuw op #2? Acht dagen geleden had nog bijna niemand van haar gehoord en nu heeft ze bijna de populairste single van Nederland in handen. Tijdens de eerste aflevering van het derde seizoen van de talentenjacht draaiden alle coaches voor haar om toen ze "More" van Usher onder handen nam. Ze maakte een hele ingetogen eigen versie van de clubtrack.

“More” is de zeventiende TVOH-hit, na negen hits in de eerste serie en zeven hits in de vorige reeks. En misschien kunnen we volgende week al hit nummer achttien verwelkomen. Drie nummers uit de tweede aflevering, van gisteravond dus, zijn te downloaden: “Make You Feel My Love” van Barbara Straathof, “Video Games” van Nicola Ebbink en “Hit Me Baby One More Time” van Ivar Oosterloo. Welke zal het worden?

Ook nieuw: veel Britten en een Nederlandse

Calvin Harris werd in één klap multimiljonair door de hit "We Found Love", een samenwerking met Rihanna die wereldwijd in de top 3 stond. Nu heeft hij een track opgenomen met Example en hun "We'll Be Coming Back" is nieuw op #36. Op #42 staat "Better When It Hurts", de nieuwe Miss Montreal, en op #44 de nieuwe Mika. De Brits-Libanese zanger scoorde in 2007 en 2008 volop hits, maar zijn singles daarna flopten. Hij vroeg hulp aan producer Pharrell Williams van N*E*R*D en daar kwam "Celebrate" uit voort.

Op #45 is Coldplay te vinden. Van hun laatste album 'Mylo Xyloto' kwamen al de hits "Every Teardrop Is A Waterfall", "Charlie Brown", "Paradise", "Major Minus" en "Princess Of China"; nu krijgt ook "Hurts Like Heaven" een notering in de Mega Top 50. Tot slot nog een binnenkomer op #50 van Ed Sheeran. Zijn vierde hit heet "Drunk".

De actuele Mega Top 50 op Spotify

Ster advertentie
Ster advertentie