'Adele weer terug in de studio'

  1. Nieuwschevron right
  2. 'Adele weer terug in de studio'

Adele concentreerde zich de laatste tijd vooral op het moederschap, nadat ze op 19 oktober 2012 beviel van zoontje Angelo. Maar de Britse boulevardkrant The Sun meldt dat ze terug is in de studio om met twee producers te werken aan een nieuw album.

De tijd van hele dagen thuis zitten om Angelo op te voeden, geld te tellen en awards te poetsen is voorbij. Adele is weer gesignaleerd in de studio om te werken aan een vervolg op de albums 19 en 21. De druk ligt hoog, want van haar debuutalbum 19 werden 7 miljoen exemplaren verkocht en van 21 uit 2012 zelfs 26,5 miljoen. Daarom heeft Adele nu twee nieuwe producers in de arm genomen: James Ford en Kid Harpoon. Beiden werkten mee aan albums van Arctic Monkeys, Florence + The Machine en Jessie Ware.

Een bron vertelt aan The Sun: "Adele wil de tijd vooruit zetten en probeert haar nieuwe album zo prikkelend mogelijk te maken. Ze heeft een eerste klas team samengesteld waarvan zij overtuigd is dat ze met hen het succes van haar eerste twee albums kan evenaren. Het is geen gemakkelijke taak want de hele wereld zal het nieuwe album willen horen."

Adele in de Mega Top 50

Het laatste muzikale wapenfeit van Adele was de James Bond-soundtrack 'Skyfall'. Die nam ze hoogzwanger op en stond drie weken bovenaan in de Mega Top 50. Andere charthits van Adele waren 'Make You Feel My Love', 'Set Fire To The Rain', 'Rolling In The Deep' (allen #1), 'Someone Like You' (#3), 'Chasing Pavements' (#5), 'Rumour Has It' (#10), 'Turning Tables' (#11), 'Cold Shoulder' (#15) en 'Hometown Glory' (#23).

Ster advertentie
Ster advertentie