Muzieknieuws

Blanks speelt 'Home Without A Heart' in de 3FM Live Box

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Blanks speelt 'Home Without A Heart' in de 3FM Live Box

Blanks was te gast in Sanders Vriendenteam waar hij zijn nieuwe single 'Home Without A Heart' in de 3FM Live Box kwam spelen. De track gaat over een korte maar spannende relatie en geeft echte main character vibes zoals zanger Simon (Blanks) het zelf noemt.

'Home Without A Heart'

'Home Without A Heart' is de nieuwste single van Blanks en geeft dus die echte main character vibes volgens de zanger. "Dat gevoel dat je door de stad loopt met je muziek aan en dat alles even om jou draait. Zoals de hoofdpersonage in een film."

Het liedje gaat over een zomerliefde waarin alles spannend en leuk is maar waarbij je ook beiden weet dat het niet voor altijd zal zijn. Luister en bekijk de live versie van het optreden hieronder.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Fans zijn compleet in de war

Bij het nummer bracht Blanks ook een videoclip uit. Hier hadden vooral zijn internationale fans nog iets over te zeggen. In de clip zie je Blanks namelijk zonder helm en zonder handen op een racefiets zitten. Iets wat buiten onze landsgrenzen nou eenmaal niet zo gewoon is. Internationale fans vreesden dan ook voor zijn leven. Maar zoals Blanks zelf zegt: "Zo doen we dat nou eenmaal hier in Nederland!"

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie