Muzieknieuws

Thijs Boontjes speelt nieuwe single 'Een Beetje Liefde' in de 3FM Live Box

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Thijs Boontjes speelt nieuwe single 'Een Beetje Liefde' in de 3FM Live Box

Normaal is Thijs Boontjes te vinden in de 3FM studio als de sidekick van Sander, maar vandaag was hij met zijn band te gast in de 3FM Live Box. Sander sprak hem over zijn nieuwste track 'Een Beetje Liefde' en over de aankomende festivalzomer. Daarnaast speelt Thijs natuurlijk een live versie van 'Deze Nacht', een nummer dat ooit begon als festivalcover.

'Een Beetje Liefde'

Wanneer Sander naar de 3FM Live Box loopt moeten de twee beide een beetje lachen. "Het is heel raar om je op deze manier te spreken Thijs!", zegt Sander. Maar over Thijs z'n muziek spreken de twee niet zo vaak, dus begint Sander dan toch maar met een stukje interview.

'Een Beetje Liefde' gaat over Thijs z'n vriendin. Het gaat over dat moment dat je bij jezelf denkt dat alleen zijn zo erg nog niet is en eigenlijk best wel content bent met het leven zonder partner. En dat er dan zomaar zonder waarschuwing iemand je leven inloopt die dat hele idee laat instorten. De perfecte setting om deze track te luisteren? Dat is toch wel op een festival vertelt Thijs, daar slaat 'ie tot nu toe erg goed aan.

De live versie check je hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

'Deze Nacht'

Naast zijn nieuwste track mocht Thijs ook nog een festivalcover uitkiezen, en deze keuze was snel gemaakt. 2 jaar geleden deed Thijs als cover uit de FestivalTop999 'All Night Long' van Lionell Richie maar dan in het Nederlands met een eigen tekst. Deze cover werd zo goed ontvangen, dat Thijs besloot de studio in te duiken om de cover echt op te nemen. Uiteraard moest deze versie nog eens in de 3FM Live Box gespeeld worden, nu niet als cover maar als echte Thijs Boontjes-hit!

Check 'Deze Nacht' in de 3FM Live Box hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Festivalzomer

Thijs heeft aankomende zomer veel festivals op de planning staan. Zwarte Cross, Zomer op 't Plein, Lulboompop, een festival waar ook Thijs nog niet van weet wat hij hiervan kan verwachten en Down The Rabbit Hole. Daar mag de band iedere dag optreden, wat ze exact gaan doen wil hij nog niet weggeven maar het belooft een waar feest te worden! Mocht je Thijs Boontjes deze zomer nog willen zien: kansen zat dus!

Ster advertentie
Ster advertentie