Muzieknieuws

MEAU's fotodagboek van haar eerste keer Pinkpop

foto: MEAU zelf
  1. Nieuwschevron right
  2. MEAU's fotodagboek van haar eerste keer Pinkpop

Spelen op Pinkpop is voor een muzikant natuurlijk een grote droom. Nog geen jaar na haar doorbraak met monsterhit 'Dat Heb Jij Gedaan', had MEAU vandaag haar debuut op het festival. Speciaal voor 3FM hield ze een fotodagboek bij.

Zenuwen

De beelden geven een mooi inkijkje in het leven van een artiest. Je ziet alles wat erbij komt kijken als je moet optreden op een groot festival als Pinkpop.

  1. In de bus onderweg naar Landgraaf
  2. Al lekker vroeg aanwezig op het terrein, dus is er tijd om te lunchen…
  3. …en om nog even in kleine setting een nummer te spelen.
  4. MEAU heeft een speciale geheime gast geregeld. Bart van Racoon en samen primeuren ze hun nieuwe single. Op de foto zijn ze aan het soundchecken. Ze vertelt: “Hier ben ik stiekem best zenuwachtig voor.”
  5. En dan is het tijd om het podium op te gaan. Spannend!
Bekijk MEAU haar fotodump

Timur sprak MEAU

Op de foto's zag je de weg naar het optreden op Pinkpop, maar hoe was het? 3FM-dj Timur sprak haar na het optreden. MEAU: "Ik vond dit echt zo ontzettend leuk. Dit was echt mijn allerleukste show tot nu toe. Alsof iedereen speciaal voor mij kwam."

En nog een belangrijke vraag: hoe ging de eerste keer optreden met haar nieuwe nummer samen met Bart van Racoon? "Ik was er best zenuwachtig voor, maar ben zo blij dat het helemaal goed ging."

3FM op Pinkpop

3FM doet online verslag van het festival via 3fm.nl, maar ook Instagram, TikTok, Facebook, Twitter en YouTube. Op tv doen Frank Evenblij, Vera Simons en Eva Cleven verslag. Verwacht backstage interviews, reportages, festivalverhalen en heel veel live muziek.

Uitzendingen op NPO 3

  • Zondag 19 juni 22:55 uur
  • Maandag 20 juni 20:25 uur

3voor12 doet natuurlijk ook verslag van het festival en voorzien je via NPO 2 extra en NPO Start van optredens live vanaf het festival.

Ster advertentie
Ster advertentie