Muzieknieuws
NTR

WIES speelt nieuwe single 'Meisje' in de 3FM Live Box

foto: Jessie Kampfoto: Jessie Kamp
  1. Nieuwschevron right
  2. WIES speelt nieuwe single 'Meisje' in de 3FM Live Box

Er is een nieuwe WIES! De Nederpopband bestaande uit Jeanne, Dan en Tobias heeft deze week het supercatchy liedje 'Meisje' uitgebracht. Zondagavond kwamen ze langs in Vera On Track om 'Meisje' voor de eerste keer live op radio te spelen.

Voor het nieuwe liedje van WIES mag je best je dansschoenen aantrekken! Niet alleen omdat het refrein van 'Meisje' lekker dansbaar klinkt, maar ook omdat bandleden Tobias, Dan en Jeanne voor de videoclip voor het eerst een echte choreografie moesten leren.

Die nieuwe dansbare sound is volgens Jeanne te danken aan Dan, die sinds een paar maanden bij de band achter de drums zit. "Dit is het eerste liedje dat we samen hebben verWIESt", vertelde Jeanne aan 3FM-dj Vera Siemons.

Kijk hier de allereerste live-opname van het nieuwe liedje 'Meisje' van WIES!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Testen Voor Toegang

Het optreden in de 3FM Live Box was alweer de vierde show van de week voor WIES: eerder speelden ze al in FLOUR Apeldoorn, Metropool Hengelo en De Helling in Utrecht bij speciale Testen Voor Toegang-evenementen. "Het was super bijzonder om weer voor publiek te spelen, na al die maanden", aldus Jeanne. "Je komt oplopen en gelijk zijn mensen aan het klappen, en stiekem ook aan het joelen. Als we maar kunnen spelen, is het al geweldig." Kijk hier het interview, waarin WIES alles vertelt over de eerste shows sinds tijden, én ook proberen om Vera het 'Meisje'-dansje aan te leren... Als dat maar goed gaat!

Vera On Track

Vera Siemons presenteert elke zaterdag- en zondagavond het programma Vera On Track op NPO 3FM, van 19:00​​​ uur tot 22:00​ uur. Luister voor de beste nieuwe muziek, het laatste festivalnieuws en interviews die je een kijkje achter de schermen geven van je favoriete festivals en artiesten!

Ster advertentie
Ster advertentie