Muzieknieuws

Orange Skyline speelt nieuwe single 'Modern Times' in de 3FM Live Box

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Orange Skyline speelt nieuwe single 'Modern Times' in de 3FM Live Box

Deze ochtend was niemand minder dan Orange Skyline aanwezig voor een optreden in de 3FM Live Box. De Groningse band kwam hun nieuwe single 'Modern Times' spelen in de ochtendshow van Sander Hoogendoorn. Het nummer is bedoeld als een schop onder de kont, om niet te lang bij de pakken neerzitten. "Soms zitten dingen tegen, maar kom op! We zijn alive and kicking. Dat is het grootste geschenk dat je kan krijgen", aldus de zanger.

Modern Times

Vanochtend stond Orange Skyline klaar om hun nieuwe track 'Modern Times' te spelen, maar wel met 1 bandlid minder. De drummer was namelijk positief getest op Corona. Toch hield dat de mannen niet tegen om het optreden te doen. "Eigenlijk past het perfect bij de betekenis van de track", vertelde Stefan van der Wielen, zanger van de groep. Volgens hem kan je 'Modern Times' zien als een soort motivational morning song. "Het is een gekke wereld, maar iedere dag worden we wakker en maken we er het beste van. Soms zitten dingen tegen, maar kom op! We zijn alive and kicking. Dat is het grootste geschenk dat je kan krijgen."

Dus, heb je behoefte aan een lekkere groovy ochtendnummer om je dag goed te beginnen? Dan zit je bij 'Modern Times' aan het goede adres! Check 'm hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Themalied Olympische Spelen

Eerder dit jaar werd hun hit 'A Fire' door de NOS verkozen als themanummer voor alle schaatswedstrijden tijdens de Olympische Spelen. Als echte sportliefhebbers was dat een hoogtepunt van het jaar voor leadzanger Stefan van der Wielen en zijn broer Niels. Dat het nummer perfect paste bij het gevoel van de Olympische Spelen was een toevalstreffer. "Het valt allemaal heel mooi samen. De track gaat over diep moeten gaan, tegenslagen overwinnen en het vuur brandende houden. De boodschap sluit heel mooi aan bij onze olympische sporters."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie