Muzieknieuws

Loupe betovert de 3FM Live Box met ‘It’s Getting Wild, Getting Older’ en 'My Hands’

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Loupe betovert de 3FM Live Box met ‘It’s Getting Wild, Getting Older’ en 'My Hands’

'VoorAan' is dé plek als het aankomt op het ontdekken van nieuwe muziek. 3FM-dj's Jamie en Olivier laten je iedere maandag t/m donderdag tussen 22.00 en 01.00 kennismaken met de nieuwste releases en grootste beloftes. Zo ook de Amsterdamse indierockband Loupe.

Tour

De band heeft veel spannends in het vooruitzicht. Ze gaan namelijk binnenkort op tournee door Engeland met de band Lovejoy. Julia, de zangeres van Loupe, sprak Ash, de bassist van Lovejoy, hier bij een show in Duitsland over. Zo vertelde Ash ze backstage een groot fan te zijn en nodigde hij de band uit als support voor hun aankomende tour. "Het was een heel casual gesprek en daarna was het snel geregeld", vertelt Julia. "Het is natuurlijk heel tof om zo door de band gevraagd te worden en dat het zo snel geregeld is."

Video niet beschikbaar

It's Getting Wild, Getting Older

"Wanneer je ouder wordt ben je steeds meer bezig met andere dingen, problemen voor volwassenen. Je moet je veel meer druk maken over dingen maar het leven wordt ook steeds leuker. Het is een grote zoektocht naar ouder worden." Aldus Julia.

Benieuwd naar het optreden in de 3FM Live Box? Bekijk hem hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie