Muzieknieuws

Joshua Nolet spreekt zich uit over grensoverschrijdend gedrag door mannen

foto: ANP
  1. Nieuwschevron right
  2. Joshua Nolet spreekt zich uit over grensoverschrijdend gedrag door mannen

Na aanleiding van de veelbesproken aflevering van BOOS over grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland zijn er veel meningen, ervaringen en nieuwe aantijgingen die boven water komen. Zo spreekt ook Joshua Nolet van Chef'Special zich uit over het onderwerp om, in eigen woorden: 'een poging iets toe te voegen aan het gesprek, ditmaal over grensoverschrijdend gedrag en mannen.' Dit doet hij middels een uitgebreide video op Instagram.

Het gesprek blijft hangen

Joshua begint de video met: "Ik wil iets proberen toe te voegen aan het gesprek. Ik merk dat veel mannen stil zijn over dit onderwerp, terwijl ik er wel veel mee bezig ben geweest de laatste tijd. Ik merk dat we als mannen blijven steken bij het veroordelen van de hele slechte mannen die nu in het nieuws zijn, maar minder met onszelf bezig zijn."

Stilstaan bij jezelf

Hierna vertelt de Chef'Special-zanger dat hij van mening is dat mannen iets vaker moeten stilstaan bij hun eigen gedrag. Joshua: "Als man stilstaan bij jezelf en of je ooit over een grens bent heengegaan van een meisje of een vrouw. Het is ingewikkeld, maar het is het waard."

"Ik heb steekjes laten vallen"

Vervolgens begint hij over een anekdote, hoe hij zelf weleens over een grens is gegaan zonder dat met opzet te doen. In onderstaande video vertelt Joshua verder...

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie