Muzieknieuws

Komt Florence + The Machine met nieuwe muziek?

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Komt Florence + The Machine met nieuwe muziek?

Het lijkt eindelijk zover. Nieuwe muziek van Florence + The Machine! De band rondom Florence Welch is dit jaar op meerdere festivals te vinden en er gingen hier en daar al geruchten rond over nieuwe muziek. Maar nu lijkt de band zelf ook te teasen naar nieuwe muziek.

'King'

Fotograaf Lilli Eiger deelde dit weekend via Instagram een roze envelop in haar verhaal. Hierop stond een grote stempel met de bandnaam met daarboven de woorden 'Chapter one'. In de envelop zit een kaart waar Florence te zien is en hieronder het woord 'King'. Ook gaan er via andere kanalen geruchten rond dat 'King' de eerste nieuwe single van het album is en dat deze woensdag uitkomt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Radiostilte

Op de kanalen van de band zelf is het nog erg stil. Florence + The Machine bracht hun laatste album 'High As Hope' in 2018 uit. in 2020 bracht de band een single uit genaamd ‘Light Of Love’ en afgelopen jaar maakte ze een nummer voor de Disney film Cruella, genaamd 'Call Me Cruella'. Fans vinden het dus wel weer tijd voor een nieuw album, en wie weet komt deze sneller dan verwacht.

Ster advertentie
Ster advertentie