Muzieknieuws

The Haunted Youth speelt 'Broken' live in de 3FM Live Box

foto: https://youtu.be/X4vkmTPpmJo
  1. Nieuwschevron right
  2. The Haunted Youth speelt 'Broken' live in de 3FM Live Box

Vanmorgen kwam Joachim Liebens, ook wel The Haunted Youth, langs bij Mark en Mai in de studio. In de 3FM Live Box speelde hij 'Broken', de nieuwste release van de band. De Belgische artiest uit Hasselt stond vorige week nog met band op het podium bij Rock Werchter, waar ze het publiek in extase achterlieten.

Best Kept Secret

Naast Rock Werchter stond The Haunted Youth vorige maand ook nog op het Nederlandse Best Kept Secret. Een kans die zich voordeed omdat er een andere artiest uitviel. Joachim vertelde dat toen hij gebeld werd er twee bandleden nog op vakantie waren, maar als de bliksem wisten alle bandleden zich binnen enkele uren te verzamelen in Hilvarenbeek om hier de sterren van de hemel te spelen. En dit beviel zowel het publiek als de band, zo viel Joachim de uitgelaten sfeer bij de Hollandse festivalgangers op.

Luister hier het hele interview met Joachim:

'Broken'

De nieuwe single 'Broken' is afkomstig van het aankomende album. Deze zal op 4 november worden gereleaset. Op Best Kept Secret hadden ze al enkele nummers van dit album gespeeld. Het publiek was toen laaiend enthousiast over de mannen van The Haunted Youth, dus laat dat album maar komen!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie