Muzieknieuws
NTR

Kijk terug: Benny Sings is co-host bij Vera On Track

foto: Benny Sings
  1. Nieuwschevron right
  2. Kijk terug: Benny Sings is co-host bij Vera On Track

Benny Sings maakt al 20 jaar de vrolijkste Nederlandse muziek. Volgende maand komt ook zijn nieuwe plaat ‘Young Hearts’ uit. Je hebt vast de titeltrack Young Hearts al gehoord op 3FM. Om dat te vieren koos Benny Sings een uur lang de platen bij Vera On Track.

Tim van Berkesteijn a.k.a. Benny Sings is met zo’n 3,5 miljoen maandelijkse luisteraars op Spotify een stiekeme wereldster. Als je hem niet kent van zijn eigen werk, heb je hem waarschijnlijk al gehoord in nummers van andere grote muzikanten. Benny Sings zat al in de studio met Mac DeMarco en Kenny Beats. Ook Anderson .Paak is groot fan.

Tijdens het uurtje dat Benny baas was over de playlist, vertelde hij over rebelleren met lichte muziek, bedroom pop maken voor er een naam voor was en samenwerken met Kenny Beats. Onder andere in zijn selectie: TOTO, 50 Cent, Phoenix, en Bon Jovi.

Wil je hem live aan het werk zien? Paradiso en TivoliVredenburg helaas zijn al uitverkocht, maar ga zeker naar Maassilo in Rotterdam of deze zomer naar North Sea Jazz.

Herbekijk de hoogtepunten uit de co-host hier!

Vera On Track

Vera Siemons presenteert elke zaterdag- en zondagavond het programma Vera On Track op NPO 3FM, van 19:00​​​ uur tot 22:00​ uur. Luister voor de beste nieuwe muziek, het laatste festivalnieuws en interviews die je een kijkje achter de schermen geven van je favoriete festivals en artiesten.

Ster advertentie
Ster advertentie