Muzieknieuws

Afterpartees spelen gloednieuwe track in de 3FM Live Box

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Afterpartees spelen gloednieuwe track in de 3FM Live Box

Vanmorgen waren Afterpartees te gast bij Sanders Vriendenteam. De band was al vroeg vertrokken uit Limburg om in de 3FM Live Box een track van hun nieuwe album te spelen genaamd I Don't Want The World To Stop. Ook deden ze een prachtige cover van 'Andy's Chest' van Lou Reed. Met Sander besprak de band waar het album over gaat en hoe de planning er de komende tijd uit ziet voor de band.

'Family Names'

De band heeft eind maart hun eerste album uitgebracht. Dit album kende veel werktitels maar na veel ruzies, vertelt de band, kozen ze voor de album titel 'Family Names'. Deze titel wordt gedeeld met de gelijknamige track op het album, dit nummer beschrijft voor de band het beste waar het album over gaat: "Het album gaat over vriendschappen, families en nieuwe fases ingaan. Twee van ons hebben kinderen gekregen de afgelopen tijd, dus dan merk je wel dat je een nieuwe fase ingaat." In de 3FM Live Box speelde de band de track 'I Don't Want The World To Stop'.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Cover van Lou Reed

De festivalcover waar de band voor heeft gekozen is 'Andy's Chest' van Lou Reed. In eerste instantie is dit misschien geen festivaltrack maar daar heeft de frontman nog een leuk feitje over. Lou Reed heeft namelijk de sitdown bedacht en dat maakt Lou Reed én deze track volgens Afterpartees toch een festivaltrack. Benieuwd hoe die klonk in de 3FM Live Box? Check 'm Hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie