Muzieknieuws

Pip Blom toont nieuwe elektronische sound in de 3FM Live Box

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Pip Blom toont nieuwe elektronische sound in de 3FM Live Box

'VoorAan' is dé plek als het aankomt op het ontdekken van nieuwe muziek. 3FM-dj's Jamie en Olivier laten je iedere maandag t/m donderdag tussen 22.00 en 01.00 kennismaken met de nieuwste releases en grootste beloftes. Dit keer Pip Blom met hun nieuwe formatie en sound.

Nieuw geluid

Het was een spannende periode voor de band. Na het afscheid van drummer Gini was de grote vraag natuurlijk hoe het verder zou moeten. Gelukkig heeft de band zich in een spannende nieuwe elektronische sound kunnen vinden. Deze veel meer productie en synthesiser georiënteerde schrijfstijl zal natuurlijk compleet terug te vinden zijn op het aankomende nieuwe album. En om deze nieuwe set-up dan gelijk voor het eerst live op de proef te stellen als opener voor Blur, dat kon er dan ook nog wel bij.

Personal Trainer

‘Kiss Me By The Candlelight’, de nieuwste single van de groep, is nu uit en te beluisteren. Wat deze track dan nét weer extra bijzonder maakt is dat het een samenwerking is tussen de groep en Willem Smit, frontman van Personal Trainer en partner van zangeres Pip. Zo’n samenwerking lijkt dan natuurlijk voor de hand liggend, maar zowel Pip als Willem vonden het toch wel een hele spannende gedachte. “Ook al ken je elkaar super goed, het is toch heel anders om iets met iemand anders te maken als om een gesprek te voeren of te knuffelen.” Aldus Willem.

Benieuwd naar het optreden in de 3FM Live Box? Check hem dan hieronder:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie