Muzieknieuws

Fred Again.. kondigt nieuw album 'Actual Life 3' aan

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Fred Again.. kondigt nieuw album 'Actual Life 3' aan

Nadat Fred Again.. de muziekwereld de afgelopen weken stormenderhand veroverd heeft, lijkt het erop dat hij niet heeft stilgezeten. De Britse zanger en producer heeft namelijk een nieuw album aangekondigd. Actual Life 3 (1 januari - 9 september 2022) komt op 28 oktober uit. Het is het derde album van de producer en het derde deel van zijn Actual Life-serie.

Fred Again..

Fred Again.. is qua populariteit de afgelopen twee jaar uitgestegen tot grote hoogtes. Met 'Marea (We've Lost Dancing),' een samenwerking met The Blessed Madonna, maakt de Engelse dj en producer zelfs een van de meest herkenbare dancenummers van coronajaar 2021. Met die track scoort hij een 3FM Megahit én een platina plaat. Op Lowlands staan festivalgangers in de file om zijn act te kunnen zien. Fred Gibson, zoals de alleskunner heet, speelt hier afgelopen editie namelijk een waanzinnige set.

De eerste twee van de albumserie Actual Life kwamen uit in 2021. Vandaag deelt Fred al een heerlijke voorproef van de nieuwe plaat in de vorm van de single genaamd 'Danielle (Smile on My Face).' Het nieuwe album volgt de track 'Turn Out the Lights Again...' zijn recente samenwerking met Swedish House Mafia en rapper Future. Deze collab heeft zijn snelle opkomst naar het centrum van de dancewereld alleen maar gevoed.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

AFAS Live

De Brit heeft de afgelopen tijd veel rondgehangen met legendes uit de dancemuziekwereld zoals Sonny Moore die beter bekend staat als Skrillex. Het resultaat van deze vriendschap kan alleen maar resulteren in nieuwe geweldige muziek die de komende maanden zal volgen.

Na een reeks Amerikaanse shows die volgende week starten, zal Fred opnieuw in Europa spelen. Op 25 november staat een show in de AFAS Live in Amsterdam gepland.

Ster advertentie
Ster advertentie