Muzieknieuws

Milo van Goldband doet mee aan De Slimste Mens

foto: Ben Houdijk
  1. Nieuwschevron right
  2. Milo van Goldband doet mee aan De Slimste Mens

De deelnemers van, alweer het twintigste seizoen, De Slimste Mens zijn bekend gemaakt. Iemand die opviel was niemand minder dan Milo Driessen, de zanger van Goldband. Vanaf 11 juli is het programma weer te zien op NPO 2 en kunnen we de zanger zien schitteren in de tweede aflevering.

Succes Milo!

Op 19 juli kun je de zanger zien shinen in de tweede aflevering van het seizoen. Tegen wie hij het opneemt is natuurlijk nog niet bekend. Kandidaten die hun hersenen ook mogen laten kraken in het twintigste seizoen zijn onder andere Schaatser Thomas Krol, Linda Meiden-hoofdredacteur Mandy Woelkens en actrice Soumaya Ahouaoui. Hoe Milo het zal doen weten we nog niet, maar dat zijn bandleden nu al trots zijn is zeker. Zo plaatst de band een kleine succeswens met een knipoog voor hun bandlid op Instagram:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Jubileumseizoen

Aangezien dit alweer het twintigste seizoen is, is het een speciaal jubileumseizoen. Zo zullen de vragen in de ‘Open Deur’-ronde gesteld worden door verschillende oud-winaars van De slimste mens. Ook is er naast het reguliere seizoen ook een All Stars seizoen te volgen via NPO Start. Daar nemen onder andere Francis van Broekhuizen, Klaas Dijkhoff, Owen Schumacher en Stefano Keizers het tegen elkaar op.

Ster advertentie
Ster advertentie