Muzieknieuws

Personal Trainer speelt nieuwste release 'Rug Busters' in de 3FM Live Box

foto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Personal Trainer speelt nieuwste release 'Rug Busters' in de 3FM Live Box

Vanmorgen was niemand minder dan Nederlandse band Personal Trainer te gast in de 3FM Live Box. Afgelopen weekend stond de band plotseling op Down The Rabbit Hole als vervanging voor Sleaford Mods. Hun track 'Rug Busters' gaat erg lekker bij 3FM, maar ook bij de Engelse BBC! Uiteraard speelde de band deze track in de 3FM Live Box.

Down The Rabbit Hole

De band werd afgelopen weekend uit bed gebeld om op te treden op Down The Rabbit Hole. Sleaford Mods viel uit dus werd Personal Trainer de vervanger. Frontman Willem vertelt dat hij letterlijk nog sliep toen hij gebeld werd. "Ik werd gebeld door Killian (medebandlid). Normaal ben ik degene die dit soort dingen moet regelen en iedereen wakker moest bellen maar toen het telefoontje van Down The Rabbit Hole kwam was ik nog niet wakker."

Eenmaal op de hoogte van het goede nieuws bleef de band eigenlijk vrij kalm. Ze huurden een busje en gingen op pad.

'Rug Busters'

De laatste release van de band is hun track 'Rug Busters', die eerder dit jaar uitkwam. Deze track gaat niet alleen goed op de Nederlandse radio maar ook bij de BBC! De band is veel in Engeland te vinden voor optredens en zijn pas een korte tijd weer terug. Aan het eind van 2022 gaat de band hoogstwaarschijnlijk weer terug naar Engeland om daar muziek te maken. De band speelde deze catchy track 'Rug Busters' vanmorgen in de 3FM Live Box. Ben je benieuwd hoe deze live versie klonk? Check 't hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie