Muzieknieuws

Spotify haalt shuffleknop weg bij albums na verzoek Adele

foto: Adelefoto: Getty
  1. Nieuwschevron right
  2. Spotify haalt shuffleknop weg bij albums na verzoek Adele

Adele haalt Spotify over om de shuffleknop weg te halen bij albums op Spotify. Afgelopen zaterdag verscheen het nieuws over deze aanpassing op het muziekplatform: "Naar aanleiding van de release van haar laatste album 30 heeft het platform de shuffleknop weggehaald en zullen luisteraars de albums moeten luisteren in de volgorde zoals de artiest het heeft bedacht."

Met veel zorg en liefde bedacht

Adele zegt over de verandering het volgende: "This was the only request I had in our ever-changing industry! We don't create albums with so much care and thought into our track listing for no reason. Our art tells a story and our stories should be listened to as we intended. Thank you Spotify for listening."

In een reactie laat het muziekplatform alleen maar weten: "Anything for you."

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Thijs en Sander

Maandagochtend heeft 3FM-dj Sander het erover met sidekick en muzikant Thijs Boontjes. Sander vindt het een logische stap en is het eens met de wereldster, terwijl Thijs het maar onzin vindt: "Ik heb het recht om zelf te kiezen welk nummer ik wanneer luister. Sommige albums vind ik gewoon niet zo goed als verhaal, terwijl er dan wel een single op staat die ik wil luisteren."

Ster advertentie
Ster advertentie