Muzieknieuws

Naaz is terug met gloednieuwe track 'Sad Violins'

foto: Naaz
  1. Nieuwschevron right
  2. Naaz is terug met gloednieuwe track 'Sad Violins'

Goed nieuws op deze vrijdag: Naaz is terug! Ze werd in 2017 uitgeroepen tot 3FM Talent, bracht in 2018 haar debuutalbum Bits Of Naaz uit en scoorde o.a. een 3FM Megahit met 'Words' en 'Loving Love'. Daarna werd het stiller rondom de zangeres. Tot nu. Ze is terug en vertelt dat ze is veranderd. Iets wat ze aan de wereld laat zien met haar nieuwe single 'Sad Violins'.

Terug van weggeweest

De tijd die Naaz voor haarzelf heeft genomen, heeft haar doen transformeren van een meisje naar een vrouw. Ze vertelt erover: "Het is nu een paar jaar geleden, en stiekem hoop ik dat je me niet helemaal meer herinnert. Ik herinner haar ook niet al te goed. Ik vond haar leuk. Een mooi mens. Het was mijn trauma reactie om grote delen van mijn leven compleet los te laten. Ik zie dit als iets positiefs, een soort tweede kans om het leven voor het eerst te ervaren." En dat doet ze met 'Sad Violins'.

Sad Violins

"Ken je dat gevoel, wanneer iemand, waar je eerst heel bang voor was, ineens heel klein voelt?" Dat is waar 'Sad Violins' volgens Naaz over gaat. Over je eigen macht terugwinnen. In de videoclip, die zij overigens zelf heeft geregisseerd, geeft ze dit gevoel weer.

Het is gefilmd vanuit een perspectief van een boos oog dat haar naar beneden probeert te halen. Naaz schreeuwt terug en geeft niet op, waarna de vogels weer gaan fluiten en de zon gaat schijnen. Het liedje omarmt vrijheid en overwinning, maar ook Naaz zoals we haar kennen uit 2017.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie