Muzieknieuws

Krezip maakt kerstsingle 'Where The Light Goes'

foto: Nathan Reinds
  1. Nieuwschevron right
  2. Krezip maakt kerstsingle 'Where The Light Goes'

De leden van Krezip zijn zeer productief bezig. Dit jaar kwamen ze met album Any Day Now en daarna volgde er een clubtour in april. Komend jaar duiken ze de theaters in, maar tot het zover is, hebben ze een kerstsingle gemaakt om de wereld weer een beetje bij elkaar te brengen.

Een beetje kerst voor iedereen

Het is het eerste kerstliedje van de band uit Tilburg. Jacqueline Govaert zegt tegen RTL Boulevard: “Ik weet niet waarom het niet eerder is gebeurd, want we houden gruwelijk veel van kerst. Het is een klein warm kerstliedje waarin het echt gaat over het gevoel van Kerstmis. Je komt weleens mensen tegen die er niet van houden, dat komt vaak omdat ze nog geen leuke herinneringen hebben aan kerst. Daar gaat dit liedje ook over. Het moet eigenlijk uitnodigen om kerst te vieren.”

Bassist Joost heeft het artwork gemaakt.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Bram bij U2

Het grote gemis bij dit nummer? Drums. En dat heeft een goede reden. Drummer Bram heeft iets anders te doen. Hij is bij U2 op het podium aan het staan in Las Vegas. Bono beloofde om hem terug te geven, maar dat is tot nu toe nog niet gelukt. Dat geeft de vraag, Bono, wanneer krijgt Nederland Bram weer terug?

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie