Muzieknieuws

MEAU schrijft soundtrack voor bijzondere documentaire

foto: Flickr
  1. Nieuwschevron right
  2. MEAU schrijft soundtrack voor bijzondere documentaire

'Tegen De Klippen Op' is een ander liedje dan MEAU's twee vorige singles. Na monsterhit 'Dat Heb Jij Gedaan' en 'Als Jij Maar Bij Me Bent' besloot ze voor dit liedje een ander uitgangspunt dan haar eigen ervaringen te pakken. Het nummer is geschreven voor de 18-jarige Sterre en haar bijzondere verhaal.

'Tegen De Klippen Op'

Sterre van Wijlen is een blogger die te maken kreeg met botkanker en inmiddels is genezen. Over haar verhaal wordt nu de documentaire 'Tegen De Klippen Op' gemaakt. Sterre hoopt hiermee haar verhaal met heel Nederland te kunnen delen. Maar bij een documentaire hoort natuurlijk ook een soundtrack en daar komt MEAU om de hoek kijken. Zij schreef het gelijknamige liedje speciaal voor Sterre en deze film.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Documentaire

De documentaire wordt gemaakt door Stef van Dijk, Menno Schoone en Stephan Beute, drie vrienden met een passie voor film. Ze werden geraakt door Sterre's verhaal en besloten contact te zoeken met familie van Wijlen. De jongens werden met open armen ontvangen en gingen het avontuur aan om Sterre te volgen en haar verhaal vast te leggen.

Na een gelukte inzamelingsactie om het maken van de documentaire te kunnen betalen, gingen ze iets meer dan een jaar geleden aan de slag met het filmen van de documentaire. Nu, een jaar later is de film bijna helemaal af. Wanneer deze te zien is, weten we nog niet maar binnenkort is het zo ver!

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie