Muzieknieuws

Paolo Nutini brengt nieuwe tracks ‘Acid Eyes’ en ‘Petrified In Love’ uit

foto: Hans-Peter van Velthoven
  1. Nieuwschevron right
  2. Paolo Nutini brengt nieuwe tracks ‘Acid Eyes’ en ‘Petrified In Love’ uit

Na ‘Through The Echoes’, ‘Lose It’ en ‘Shine A Light’, brengt Paolo Nutini nu nog twee nieuwe tracks uit! ‘Acid Eyes’ en ‘Petrified In Love’ kwamen deze week uit en zullen te vinden zijn op het album Last Night In The Bittersweet dat 1 juli uitkomt. De singles zijn twee echte tegenhangers van elkaar en beloven een interessant album.

‘Acid Eyes’ en ‘Petrified In Love’

Ondanks dat ze samen zijn uitgebracht klinken ‘Acid Eyes’ en ‘Petrified In Love’ verre van hetzelfde. Sterker nog, het zijn eigenlijk twee uiterste. ‘Acid Eyes’ is een melancholische track met een indringende baslijn. Terwijl ‘Petrified In Love’ begint met een zomers surfgitaartje. Deze track is juist erg vrolijk en cool. De uiterste beloven in ieder geval een hoop goeds voor Paolo zijn nieuwe plaat en smaken naar meer.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Last Night In The Bittersweet

We hebben lang moeten wachten op nieuwe muziek van deze zanger, zijn laatste album Caustic Love kwam 8 jaar geleden uit. Toch lijkt het erop dat Paolo Nutini zijn stijl nog niet is verleerd. Last Night In The Bittersweet is zijn vierde studioalbum en komt 1 juli uit. Het album bevat maar liefst 16 tracks waarvan er nu dus 5 zijn uitgebracht!

De Helling

Om Last Night In The Bittersweet te promoten geeft de zanger een exclusieve show in De Helling op 29 juni. Tijdens deze show zal de zanger zijn nieuwe album voor het eerst aan het Nederlandse publiek laten horen. De zaal waar ongeveer 400 man in kan zorgt voor een intieme sfeer. Later dit jaar is de zanger ook in Paradiso te vinden tijdens zijn tour. Al deze shows zijn nu al volledig uitverkocht.

Ster advertentie
Ster advertentie