Muzieknieuws

Luna Morgenstern dropt Y2K dance-bangers in de 3FM Live Box

foto: 3FMfoto: 3FM
  1. Nieuwschevron right
  2. Luna Morgenstern dropt Y2K dance-bangers in de 3FM Live Box

'VoorAan' is dé plek als het aankomt op het ontdekken van nieuwe muziek. 3FM-dj's Jamie en Olivier laten je iedere maandag t/m donderdag tussen 22.00 en 01.00 kennismaken met de nieuwste releases en grootste beloftes. Zo ook met de alternatieve Y2K popsound van Luna Morgenstern.

Luna kenmerkt zich als 'slaapkamerproducent'. Net als haar voorbeelden Charli XCX, FKA Twigs en Caroline Polachek doet ze alles zelf. Van het schrijven en produceren van tracks, tot het vormgeven van haar visuele identiteit in haar videoclips.

Old School

Luna werd van jongs af aan al gedreven door muziek en wil nu dus de sounds uit haar jeugd terugbrengen in haar huidige stijl. Met name het geluid van de 90's en 00's trekken haar enorm.

Quote

"Vroeger ging ik na school altijd naar de opvang en daar hadden ze een grote stapel cd's. Dit waren de nieuwste zomerhits van die tijd. Toen ben ik in aanraking gekomen met dance- en popmuziek."

Luna Morgenstern

Video niet beschikbaar

Dance Dance

Het nummer 'Dance Dance' gaat over een crush die Luna op een goede vriendin had. "Ik durfde dat niet te vertellen omdat dat toen een hele goede vriendin was. Je kan een crush in je hoofd groter maken als dat het daadwerkelijk is." De vriendin in kwestie weet nog steeds van niets.

Benieuwd naar het optreden in de 3FM Live Box? Bekijk hem hier:

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Ster advertentie
Ster advertentie